Powered By Blogger

sâmbătă, 28 februarie 2009

Ghiveci de sambata

Ma trezesc dimineata si incep sa citesc presa ca aproape de fiecare data si nu se intampla nimic spectaculos.Daca am dorit sa citesc ceva din sport am reanalizat meciul echipei Steaua Bucuresti care inca odata si-a aratat neputinta in fata unei echipe foarte bine organizate ale Vasluiului.Echipa moldoveana reuseste sa deschida repede scorul iar inevitabilul parea evident:Steaua nu va castiga nici in acest retur de campionat primul meci.Si asa a si fost.


Ma duc inspre politica.



Observ prin Cotidianul ca Vasile Dancu si Vasile Rus se gandesc serios sa se lase de politica.Nu stiu care ar fi mai bune variante avand in vedere ca "Grupul de la Cluj" nu performeaza in alegeri mai deloc si e nevoie de o mana tare sa conduca destinele organizatiei municipale, cat si judetene ale PSD-ului din "capitala Ardealului".


Raman in sfera PSD si observ ca doar acum se finalizeaza "imparteala" de la Cluj privind pest 70 de directii si regii Clujene intre partidele de guvernamant.


Nastase continua sa ramana tare pe pozitie insa si incearca sa isi sustina intr-un mod mai timid candidatura pentru presedintie dar critica vehement alianta facuta intre PD-L si PSD.


"În opinia lui Năstase, PSD nu are nicio şansă să-l bată pe Băsescu dacă nu iese de la guvernare. Mai mult, el alimentează scenariul conform căruia şeful statului îi va scoate pe social-democraţi de la guvernare după ce va câştiga al doilea mandat."(evz)



Revin la fotbal si observ o actiune care merita toata lauda insa nu vad sincer momentul in care se va aplica sau masura in care aceasta se poate aplica.

Clubul CFR Cluj a decis să interzică consumul de semințe din tribunele și din incinta stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu”, hotărârea fiind anunțată vineri, pe site-ul oficial al grupării vișinii.

În comunicatul emis pe site, se arată faptul că la baza acestei dorințe stă dorința trupei clujene de intra în rândul marilor echipe europene.

"Casa feroviarilor clujeni, stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", s-a înscris deja în rândul marilor arene fotbalistice ale Europei, demers pe care dorim să-l desăvârşim prin eliminarea consumului de seminţe în tribune.


Ma concentrez sa citesc si eu altceva in afara de politica si fotbal.

Caut niste stiri despre martisoare si constat cu tristete ca semnificatia martisorului se pierde incet.Cert e ca in majoritatea oraselor strazile sunt asaltate de tarabe cu martisoare,care mai de care mai colorate si in forme mai traznite.Vanzarile nu merg asa de bine insa, se plang comerciantii.Macar cei de la Nokia sa o duca bine(Ziua de Cluj),laudata de Ambasadorului Finlandei venit intr-o vizita la fabrica de la Jucu.


Daca intelegeti ceva din ce am spus sau din modul in care citesc eu presa dimineata, cu ochii pe jumatate deschisi, sunteti invitati la comentarii.Mai nou am impresia ca nu mai am ce sa citesc.Presa de la Bucuresti sau cea locala, nu inteleg zau cui ii este adresata.Poate nu citesc eu ce trebuie insa calitativ am impresia ca presa in general este intr-un declin.


Pentru final va las sa va delectati cu un link care sigur va va face sa zambiti.Nu e totul pierdut pe lumea asta.Sau e?

http://www.descopera.ro/dnews/4003950-39650-de-soareci-pentru-un-televizor-color

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu